Remontointi korkona-aikana

OP:n tänään julkaisema korttidata kertoo, että kuluttajien ostokset mm. rautakaupoissa ovat kasvussa. Hyvä näin, että mahdottoman syvältä talouden takaiskulta näytettäisiin välttyvän. Vaan kuinkakohan on remontoinnin laita isommassa kuvassa? Sinänsä on loogistakin, että ihmiset remontoivat nyt kotejaan kun siellä vietetään enemmän aikaa ja viityisä koti on entistäkin tärkeämpi paikka yhä useammalle perheelle.

Vaan kuinkakohan kauan menee, että sama remontointi-into alkaa näkyä myös suuremmissa remonteissa? Varmaankin suuri osa näistä rautakauppaostoksista käsittää purnukan maalia tai terassiöljyä. Ja ehkä tarjoussiveltimen.

Mutta uskaltavatkohan ihmiset tällä hetekellä tehdä vielä suurempia remontteja, kuten keittiön tai kylpyhuoneen täysmittaista kunnostamista? Tee-se-itse -miehelle tai naiselle kun korona on vapauttanut aikaa enempi käyttöön mm. autossa istuskelun vähennyttyä. Mutta milloinkohan taas ammattimiehet kutsutaan hätiin ja urakoitsijat sekä remonttifirmat alkavat saada myös tilauksia? Toivottavasti tämäkin nähdään pian….